vid maskinen

Så var det dags igen. Sömnad på gång. Var i Malmö igår på Glada Tyger - where else - och införskaffade nya fina tyger att sy ett par klänningar av. Aftonklänningsmodell. Egentligen sommarklänningsmodell från Burda 1990-tal. Går hur bra som helst tänker jag. Det är nämligen så att Oriental Shimmer ska vara presentatörer på Fireflow show featuring Marta Korzun i Malmö i vår. Och då måste vi ju ha nya blingiga finklänningar av aftonklänningsmodell. Inget annat känns acceptabelt. Det är ju Marta Korzun som ska presenteras. Det gör man inte i gamla trasor. Och ärligt talat, i min garderob - och det gäller i ganska hög grad även min syster - finns endast tre kategorier kläder: 1: gamla uttjänta hemmakläder och nattlinnen, 2: jobbkläder, och 3: magdansdräkter. Inga mellanting. Inget som skulle komma ens i närheten av att passa evenemanget. 
Men snart så! Har sytt så långt jag kan innan provning på min klänning idag - och nu i eftermiddag ska jag sy så långt jag kan på min systers. 
 
Kan ni gissa vem av oss som ska ha vilken färg? Inte så svårt kanske, känns som det ofta blir så här. Varianter av ett färgtema.... 
 
Hälsningar
Alva Aucu