Att hinna med våren

När jag tittar ut i trädgården just nu dessa veckor i april, ser jag hur våren med stormsteg slår sig fram med alla medel hon har. Visst, det har både snöat, blåst, haglat och spöregnat de senaste dagarna. Men våren bara skakar det av sig och sträcker lite extra på sig, blir ännu lite grönare och mer prunkande när vädret hävdat sig färdigt för stunden. 
Med vårens stormsteg närmar vi oss också den stora helgen då allting sker - jag fyller år, jag måste lämna in mitt examensarbete färdigt till handledaren, det är uppvisning för samtliga barnbalettkurser och mina fortsättningselever i orientalisk dans ska uppträda på Fireflow vårhafla med den koreografi jag skapat åt dem den här terminen. Ja och så ska mitt solo vara färdigt... 
Det är alla förberedelser inför denna helg som gör att jag inte hunnit blogga något alls senaste veckorna - för att inte säga månaderna. Jag hinner inte ens ut i trädgården eller skogen här intill för att plocka vårens läckerheter! Examensarbetet tar all min lediga tid. Och det bara måste bli färdigt nu till sommaren. Sen kanske jag kan börja andas och leva igen!
 
Hälsningar
Alva Aucu