Höstlov och terminsavslutning HT 2016 samt anmälningar VT 2017

Några av kurserna hade höstlov denna vecka, och samtliga har lov nästa vecka. 
(eftersom jag ska till Oslo på workshopweekend för Nesma al Andalus)
 
Det innebär att terminsavslutning för kurserna blir senare än beräknat. 
söndag 4 december är avslutning och uppvisning för två klasser:
fortsättningsgruppen barnbalett klockan 10.10
och nybörjargruppen barnbalett 4-6 åringar 12.15
 
söndag 11 december är avslutning och uppvisning för:
nybörjargruppen barnbalett 6-8åringar 13.00 
 
Båda grupperna orientalisk dans har sina sista lektioner söndag 11 december - både nybörjare och fortsättningsgruppen. 
Fortsättningsgruppen uppträder dessutom på Fireflow Julhafla i Malmö lördag 17 december med terminens koreografi till Wayyak wayyak i golden era stil. 
 
Anmälningar till VT 2017 kommer att börja tas upp veckan efter lovet. Blanketter är redan ifyllda för de elever som går HT 2016. 
Vad gäller barnbalett kommer jag inte hålla kurser för barn under 6 år från och med VT 2017. Detta med undantag för de elever som verkligen visar intresse och glädje för träningen nu i höst - de kan fortsätta i någon grupp i vår trots att de ännu inte fyllt 6 år. 
Vad gäller orientalisk dans är förhoppningen att det kommer finnas en fortsättningsgrupp med Golden era tema och en lätt fortsättningskurs med beledi awadi tema samt en nybörjargrupp. Elever som gått för mig tidigare och gärna vill ta upp träningen igen är varmt välkomna till lätt fortsättningskursen. Så även elever som gått för andra lärare någon termin, oavsett genre. 
 
Som vanligt kan man självklart anmäla sig på medborgarskolans hemsida, när det närmar sig kursstart. Att anmäla sig till mig via email eller på blankett, innebär att man säkrar sin plats. Det innebär också att jag snabbare kan se hur grupperna kommer se ut och hur jag bör anpassa innehållet. 
 
I januari kommer jag också hålla två kortkurser i orientalisk dans: dels tre redskap med kombinationer (fortsättningskurs), dels rytmer och stilar - även för de som bara gått en termin orientalisk dans. 
 
Hälsningar
Alva Aucu